Notícies

Tot va començar fa 40 anys

27 de juny 2019, 9:06 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 27 de juny 2019, 9:10 ]
Durant el mes de  maig de 1979 un grup d'amics es van començar a trobar per formar el que uns mesos més tard seria el cor Mos Cantars. Per celebrar els 40 anys d'història s'han previst diferents d'activitats. La primera va ser el concert que es va oferir el passat dia 16 de juny al teatre El Magatzem, amb un programa format per un conjunt de peces del renaixement que al llarg dels anys ja havien estat interpretades pel cor Mos Cantars. Uns dies abans aquest mateix concert es va fer a la població de Castellvell del Camp.

Enguany virolais i nadales

16 de des. 2018, 11:05 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 16 de des. 2018, 11:07 ]
Les tradicionals nadales i les cançons i danses del Llibre Vermell de Montserrat han centrat el programa dels dos concerts que el Cor Mos Cantars han fet durant aquests dies previs al Nadal. El primer va tenir lloc a Els Guiamets mentre que el segon es fa fer al teatre El Magatzem de Tarragona on la recaptació obtinguda es va donar a la Marató de TV3.   Cicle de concerts "El Cor a la Veu"

8 d’abr. 2018, 11:35 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 15 d’abr. 2018, 8:49 ]Aquest dissabte el Cor Mos Cantars ha participat al Cicle "El Cor a la Veu " organitzat pel Cor InCrescendo. El programa s'ha centrat amb el Madrigal "Las Cañas" de Joan Brudieu i completat amb varies cançons tradicionals catalanes. També ha actuat el cor Issel's  Singers,   que ha interpretat cançons relacionades amb el mon del cinema. L'Aula Magna de la URV es va omplir d'un públic  que va gaudir durant hora i mitja del cant coral a cappella interpretat per ambdues formacions tarragonines 

Nadal 2017

17 de des. 2017, 13:53 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 8 de gen. 2018, 14:06 ]

El teatre el Magatzem ha estat el lloc on s'ha pogut escoltar el primer dels dos concerts que durant aquestes festes nadalenques oferirà el cor Mos Cantars a la ciutat de Tarragona. Les típiques nadales han format el nucli central del programa que s'ha completat amb tres peces de Juan Vásquez (c.1550-c.1560). El concert ha estat un acte més dels molts que s'han fet avui per recaptar fons per a la Marató de TV3 .

Concert d'estiu

30 de juny 2017, 11:05 publicada per Cor Mos Cantars

L'església de Sant Miquel del Pla,seu de Reial Germandat de Jesús de Natzarè, es va quedar petita per encabir el nombrós públic que volia escoltar el concert que els cors InCrescendo i Mos Cantars hi van oferir el passat dia 25 de juny, dirigits per Eduard Pàmies. El programa que es va interpretar estava format, principalment, per les obres que ambdós cors havien cantat unes setmanes abans a la ciutat francesa d'Orleans dins les Fêtes de Jeanne d'Arc. Concert a Orleans

16 de maig 2017, 14:27 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 8 de gen. 2018, 14:05 ]

El passat cap de setmana els cors Mos Cantars i InCrescendo, sota la direcció d'Eduard Pàmies, van participar a les Fêtes de Jeanne d'Arc 2017 celebrades a la ciutat francesa d'Orléans.  Van estar convidats per la coral Francis Poulenc d'aquesta ciutat i oferiren un concert conjunt on també es va poder escoltar la coral Cantata de Cracòvia. El programa dels cors tarragonins es va basar amb un recull de peces d'autors catalans com Mateu Fletxa, Amadeu Vives o Lluís Llach i es va cloure amb la cançó francesa "Qui a le droit" de P.Bruel amb arranjaments d'Eduard Pàmies. 
Setmana Santa 2017

26 d’abr. 2017, 10:33 publicada per Cor Mos Cantars

Dues han estat les ocasions que s'ha pogut escoltar el cor Mos Cantars durant les passada Setmana Santa tarragonina a l'ermita de Sant Magí del Portal de Carro. La primera a la part final del viacrucis de Dilluns Sant (foto) i la segona al Sermó de les set paraules de Divendres Sant.

Cor Mos Cantars a Alcover

1 de març 2017, 14:52 publicada per Eduard Pàmies Corominas   [ actualitzat el 8 de gen. 2018, 14:06 per Cor Mos Cantars ]

El proper dia 11 de març tindrem el gust de retrobar-nos amb Les Veus d'Alcover, que ens conviden molt amablement al seu poble per tornar la visita que ens van fer el curs passat.
El concert tindrà lloc al Convent de les Arts, a les 7 de la tarda.

Us hi esperem!

Concert de Nadal

7 de des. 2016, 7:09 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 7 de des. 2016, 7:15 ]

Com és costum, quan arriben les dates nadalenques no pot faltar el Concert de Nadal del Cor Mos Cantars. Aquest any serà un concert farcit completament de cançons pròpies del Nadal, però ben variades: des de villancicos del renaixement de Francisco Guerrero, passant per interpretacions de les primeres versions del segle XVII d'algunes nadales catalanes com "El desembre congelat" o "El noi de la mare"; també nadales populars castellanes i catalanes, i el cicle de "Set Nadalenques Populars Europees" del mestre Manuel Oltra, per a cor i piano.

El concert es durà a terme el proper diumenge 18 de desembre a les 19:00 hores, al Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense, situat al Carrer Reding núm. 14 de Tarragona.
Podeu comprar l'entrada a les taquilles del teatre abans del concert (preu 5€), o bé anticipadament per la web a preu reduït (només 3€).

En acabar el concert, s'oferirà una copa de cava a tots els assistents per a desitjar-nos unes bones festes.
Us hi esperem a tots!

Cor Mos Cantars i Les veus d'Alcover

3 de jul. 2016, 11:56 publicada per Cor Mos Cantars   [ actualitzat el 7 de des. 2016, 7:07 ]


Dissabte passat el Cor Mos Cantars i Les Veus d'Alcover van oferir un concert on cadascuna de les formacions van interpretar peses d'èpoques i autors diversos.   Així es va poder escoltar peces del Romanticisme,  populars catalanes,  espirituals, i clàssiques del s.XX. El concert es va fer al Teatre el Magatzem de Tarragona


1-10 of 27